Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku (haiku)

Haiku är som vin
goda att ha i munnen
innan man sväljer




Bunden vers (Haiku) av stenhur VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-19 15:05



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Klokt sagt. Haiku måste man ju stanna vid litet längre och fundera över.
2023-02-20
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP