Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Otäckt, höllö.


Sanning en bristvara inför kommande val

Några månader kvar till valet.

Återhållsamhetslönerörelse. Det är som alltid nettoskattebetalarna som skall bära bördan. Storfinansen kvar i orubbat bo.

Inget tal om inflation och om vi alls har inflation så är den inte ännu på 10% och därmed inget att tala om.

Det sneglas åt NATO-medlemsskap.

Vi skall på kort tid ta emot en mycket stor mängd ukrainska invandrare.

Vi skall lägga ned kärnkraften.

Vi skall tillverka stål med el.

Svenskarna skall äta gräs eller bark.

Och FPUs uttalande, "fanns inte plats för en svart pajtiledaje", jo, det gjorde det visst. Men det finns ingen som helst plats i riksnatten för icke-pk åsikter (och följdfrågan blir då om SD idag torgför sådana).

Nyamko blev (liksom Mauricio Rojas) obekväm i sina egna led (och deras mest extrema och grötmyndiga helsvenska väljare stack ffa över till Lööf) för att hon vågade vidröra sitt partis heliga kor. Liberalernas förlust att få henne att avgå.

Orterna visar nu vilka som bestämmer däri och byte av våldsmonopol på gång när sojapolisen Aina backar undan. Regeringen på upploppsmakarnas sida eftersom dessa ofta är deras väljare.

Det är dumt att skylta med hur illojal man är mot den egna befolkningen och grannarna, om man vill ha framgång i sitt eget land. Eller hur, Maggan? Nu vetenskapligt bevisat.

Räkna med kaoz och den smutsigaste valrörelsen hittills i Sverige, inklusive våld och valfusk. Men ffa en väldans massa lögner och desinformation. Inte utan att Oktober kommer som en befriare, så vi kan tala om sanningen igen.




Övriga genrer (Satir) av Koloristen
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-20 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen