Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att lägga pussel

Om en människa går sönder
går en beståndsdel av samhället sönder
Om många människor går sönder
går många beståndsdelar av samhället sönder
Om många beståndsdelar av samhället går sönder
går hela samhället sönder

Om hela samhället går sönder
kan ingen av dess små beståndsdelar läka ihop igen
Om ingen av dess små beståndsdelar läker ihop igen
lämnas de stora beståndsdelarna vind för våg
Om de stora beståndsdelarna lämnas vind för våg
tar de minsta
våg för vind.




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-20 14:29



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En text som stimulerar tanke och känsla.
2022-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP