Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankstyrd

Idémässigt vakant
satt den ljudhärmande
laren
i gåvilseskogen

sa

X

y och z

genom
ex, y och zäta antal filter
smattrade på sin syn-maskin
med sina ögonlock

bock
bock
checka av
– lägg av –

Inte illa skyrd
dock slimmat tankstyrd.




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-04-20 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP