Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte längre utsuddat

Verkligheten
öppnar sig
från en försluten utkikspunkt
där någon har knäckt bommen
på mitten
dyrkat upp spärrarna
mellan att vara vid medvetande
och att vara vetande
mellan att känna
och att känna till
mellan att se
och att förse
Levnads-Lagen
med något annat än
obetydligt brus
med något annat än
en trygg tröst som slingrar otryggt
istället ordar
en blank utslagsröst.




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-20 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP