Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyttig idiot

Var så god
sa en fjant
var så ond
när han satte sitt liv i pant
hos en skurk han inte kände
beklagade och bekände
en slant för mig och allt besväret
sen så får du ta geväret
vem du vill skjuta bestämmer du själv
men kom ihåg att inte orsaka något skoskav
eller några bieffekter, skottet därav
om en timme tar jag marken under fötterna och
dumpar av den i en älv
eller två
vi delar på den efter strömmen
om du inte redan har tagit den då
för min godtrogna och övertaktiska vision
upplever min lättkittlade last
bara i drömmen.




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-20 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP