Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sirligt smeker vinden


Sirligt smeker vinden
med sin dolda pennas bläck
ömsint skuggar sommarlinden
varje svårmodstanke väck.

Ha förtröstan du som lider
väldets namn ger överflöd
skingrar sinnets dunkla strider
leder hjärtat ut ur nöd.

Fagert blommar liljan
väntar på din längtans blick
känner av den goda viljan
som förbidans fäste fick.




Bunden vers av Roland Holm
Läst 58 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-21 10:25



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Väldigt vackert skrivet med "gamla" ord i ny tappning:-)
2022-04-28

  Öknens Ros VIP
Fina rim och vacker stämning i texten.
2022-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm