Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddsjakt på innerstadsbor

På ett berg av galgar
kurar modelejoninnan
vilken dräkt ska jag beslöja
mina ramar med idag
är det mänskohud som passar bäst
med rester från en kraschad fest
och rester från protester där en dylik
apa dog
för man måste ju ta vara
på en sådan stilfull vara
klä sig i det
aptroféer
ifrån hipsterölkaféer
deras skinn blir bra som blusar
när savannavinden susar
myser hon som aldrig innan
djuret
modelejoninnan.




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-21 10:48



Bookmark and Share


  KamomillKillen VIP
Som bondkanin var denna underhållande. Lika även här.
2022-04-21

    ej medlem längre
Superbra. Älskar titeln också. Innerstadsbo som jag är kan jag inte annat än hålla med.
2022-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP