Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Håll andan.


Jerzy och koranbränning

Jag har ryktesvägen hört att det ofta anlitade regimverktyget Sarnecki avser att bränna Koranen i trappan på Sergels Torg.

Bra att inte göra för stor sak av det bara.

Skulle någon gilla det så är det väl lite bra för denne och om några skulle bli lite upprörda så är det bara ett i raden av polismisslyckanden.

Saker och ting i Sverige idag är nog ändå inte riktigt som det var på 50-talet, gamle Jerzy.

Men, anmälningsbenägenheten HAR nog ökat, med minst firti prozent. Vi är överens där.




Övriga genrer (Satir) av Koloristen
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-21 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen