Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott nog (Min kamp 2.22)

En himmel så blå

att det gör ont

måsarnas skri och

en isande vind

jag promenerar och

har en dialog 

med mig själv

på kvällen är

alla klokheter glömda men

jag minns att jag tänkte något

även om jag inte minns vad

det får vara gott nog

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-24 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP