Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passion

Det blev ord

Ord och inga visor

Och djupet

Blev en hunger

Ett begär

En slags symbios

Med en hisnande känsla

Där

Mellan

Tuttar

Och lår




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 106 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-26 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish