Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fylledikt #5

På kanelen
får man helt nya insikter
klara och kännbara som bitande insekter




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-28 14:45



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Kul! Bra ordsammanställning: "insikter" och "insekter"!
2022-04-30

  Grubbelmia
Tänk att en så kort text kan fånga så mycket känslor! Kram /Grubbelmia
2022-04-29

    ej medlem längre
En dikt med bit i.
2022-04-28

  annalena VIP
Haha kul med snitsigt avslut.
2022-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP