Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En runda

Ser sig omkring

letar efter
något omgivande att leta efter

något

rogivande
ro giv ande
ande giv ro.




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-28 22:27



Bookmark and Share


  crypticbard
Soothing peace is a universal something that we all seek out. This stretch of words give that feel! Thanks for sharing.
2022-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP