Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterlek

Du sa att ingen lurade. Du lurade.
Du pratade om det där läget men du var aldrig lägret.
Du lämnade mig skarpt som diamant. Sköt ristningar i mitt psyke.
Helt tom på rodnad.

Du sa att ingen lurade. Jag lurades.
Jag visste läget att du ej var lägret.
Jag sköt dig sylvasst och högröd.
Av rodnad.




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-06 04:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP