Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroniskt

Kroppens sköra
Bedjande trötthet

"Värksamhet"

Spår
Genom blodbanor

Bryter smärta
Genom hud

Skriker plågor

Tyst

Mellan andetag

Och ett leende

Ansikte




Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-04-29 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP