Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dans

Människor är så gulliga

När någon spelar fina ljud

Börjar vi

Skutta runt

Som yra fjärilar

Med studs

Vem var det som bestämde

Att vi skulle göra så

Ingen troligen

Bara studs

Och fjärils-feeling

Lillknodden

Är still going strong

Inuti oss.




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-29 12:50



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Livsglädje förmedlar du här. Du har tydligen många uttryckssätt. Jättebra!
2022-05-03

  Bo Lövhalka
Det är någonting med rytmen...
2022-05-02

  angela Täubert fd Jansson VIP
Och hoppas lillknodden stannar där tills vi lägger oss i en träfrack!!
2022-04-30

  Marita Ohlquist VIP
Härligt att kunna vara med i livets dans.
2022-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP