Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


7th heaven

Kan någon snälla

Hämta en stege

Måste få ner fötterna på jorden

Ty dagen har varit
I himmel nummer 7

I en stjärnkaskad
Av strålglans

I en värld av fantasi

Har kvinnan

Slynan

Gudinnan

Njutit hud
Fingrat lust

Spelat toner

Av njutningsskrin

Mitt i ett öppet universum





Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 83 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-29 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish