Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan sömn

Utanför säng
I säng

Mellan lakan
Utan täcke

Naken
Varm

Utan drömmar
Mitt i en dröm

Med dig
Utan dig

Du i mig

Jag på dig

Vi i säng

Sömn

Utan sömn

Du är där
Jag är här

I och ur

Det vi

Är






Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-30 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP