Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång var det jag


Skogsvägen leder in i en hage som ännu står öppen. Välbekanta steg närmar sig och en häst kommer travande. Ekipaget passerar och faller in i galopp. Musklerna, hållningen, steget allt vittnar om en frisk fläkt. Jag följer dem i deras dofttunnel tills min stig går åt ett annat håll. En gång var det jag...




Prosa av Emmeline
Läst 92 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-05-02 06:43



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande om en händelse som väcker minnen till liv.
2022-05-02

  Sparvögat VIP
Så fint du tecknar ett vacker händelse..
Hästens underbara styrka som lever i minnets land…
2022-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Emmeline