Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÅGOR OCH SVAR

Vi ville veta vem en konstig kille,
som kallade sig Jesus var och ville.
Var han ovanlig, vänlig, en med dille,
eller en simpel nasare som drog en vals?

I lärosalarna i ämnet "Krille"
bland dummerjönsar, ett och annat snille
fanns ingen lärare som kunde, ville
ge säkra svar på våra frågor alls.

Men på lektionerna i ämnet "Bille"
gavs kalla fakta till den minste lille,
i "Matte" ända ner till en promille
och svaren proppades i allas hals.








Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2022-05-03 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP