Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kriget

Så blev kriget vardag och hoten
som tinnitus i örat
Och vi som ville stå kvar utanför
har börjat ändra oss
Vi bär på nattens mörker
som rustningar och skjuter våra kroppar
framför oss som kanoner
Och det som vi inte kan se blir det som
leder oss framåt




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 97 gånger
Publicerad 2022-05-03 09:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag struntar totalt i kriget.
2022-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström