Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto : Soligajag1


Äntligen tillbaka

Vad jag har väntat på detta kvitto och att
jag kan skriva en poesi eller en Novell.

Sommaren närmar sig med stora steg

Jag är en sol älskare som vill njuta av solens heta strålar
så fort solen är på ingång.
Vad hände då , att jag började nysa som en tok och sen kom huvudvärken
i en rungande fart. Pang ! Nu ligger jag här med feber, snuva och kroppen i ett
paket.

Varför lär jag mig aldrig att den första solen är stark och farlig.
Tänkte inte så mycket eftersom jag hade Loppis i lekparken och satt ner
på solstolen och lutade huvudet mot solen.
Hade smörjt in mig åtminstone.

Denna förkylning tar all kraft och ork utav en .
Jag orkar inte nånting alls , sitter uppe nån timme , går igenom mina mail
och tittar på Tv en stund. Sen faller ögonlocken ner så jag lägger mig en stund.
Slocknar genast och sover i flera timmar.

Nu förstår jag att jag måste vila mer så jag blir frisk .
Hade tänkt åka till min älskade pappa en dag .
Då måste jag vara frisk och kry . Vill inte att pappa ska få min förkylning.

Nu har jag uppdaterat min sida och tänker njuta av en kopp kaffe + glass.

Njut av eran fina dag !







Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-03 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP