Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


MINA TANKAR

jag kanske inte är så bra på mycket

men jag är ärlig sann håller det 

jag lovar

 

det jag har lärt mig dom sista åren

är att jag inte längre är blyg

törs säga det jag känner för

när något inte stämmer med

andra människor

mitt liv har inte alltid varit lätt

jag har kämpat mig till den

jag är i dag

 

jag är inte längre en tyst vilsen

och rädd tonåring numera

står jag upp för mig och talar

om när något som sägs om mig

är fel

 

jag har 3 fina söner

som har fina familjer

gett mig 5 underbara barnbarn

om jag inte alltid sagt det

så är jag stolt över dom

 

kanske en dag jag finner någon

som känner som jag

vill dela tankar och älskar

naturen med fåglarnas sånger

och trampa i den mjuka mossan

 

det sägs att det finns någon

för alla jag har hoppet kvar

och längtar efter en hand

som passar i min

 

 

anits  3 maj 2022

 

 

 




Fri vers av anits VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-05-03 15:04



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så skönt och befriande!
Lycklig den som får hålla din hand, hoppas era händer får mötas.
2022-05-12

  Larz Gustafsson VIP
Jag kan bara lyckönska dig.
Stå på dig!
Vägra anpassning!
2022-05-09

  Niliboy
Säger som Bibbi, lycka till!
2022-05-04

  Bibbi VIP
Må Ditt hopp bli uppfyllt.
2022-05-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP