Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu börjar det dra ihop sig och projektet "de-lesbiska mans hatarna" ska snart sjösättas.


Till film teamet

En by i vårt Land är så bra tänkt!

Jag vet.

Tänk att vi får göra det här...

Helt själva, också.

Utan männen, men tror ni vi klarar det?

Det är ju sagt från början, det att vi ska ta in en
man i varje avsnitt och att de blir arbetskraften
frågan är nu om vi ska byta ut dom mot kvinnor
risken är då att hela projektet blir en kvinnofälla.

Ja, jag vill inte kämpa med byn utan männen.

Hur ska vi hjälpa moder Jord att överleva?

Är så ledsen, känner ni hur hon vibrerar?

___

Nu början arbetet med att bygga upp byn
allt ska leda till kvinnornas, omställningen
utan att de förlorar sin känsla, kvinnlighet
projektet säger, skita ner er var inte så fina
och männen kommer stötta upp och bygga.


Nu börjar det dra ihop sig och projektet
"de-lesbiska mans hatarna"
ska snart sjösättas till männens återkomst.

(Spännande att få följa sammandrabbningen)

En del kallar det för att "Tukta en argbigga"
men dessa kvinnor som är med i projektet
är mera kvinnor som kan underkasta sig
när den rätta dominansen är till fördelar
för moder Jords överlevnad men kvinnor
ska inte ta en ofullständig mans problem.

Därför är projektet bevakat från myndigheten.

Är detta ett mycket krävande upplägg?

Det är därför de fått hm, lite förberedande...

"Stäng fönstret, vi vill inte visa berget, inte än"

Vilket berg!?

Sch, ligg ner.

Nä, nu är inte jag med i det här mer!

Va, ska du gå, redan?

Vi skämtade bara.

Såna skämt får icke förekomma inom projektet!

Ser ni båten, sjön, stenarna, gräset, här är landet!

Men sluta!

Nu lägger ni av, det här är en filminspelnings plats.

(Ska vi hitta bättre skådespelare?)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-05 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP