Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmars näring


Drömmar är för hjärtat lyster
av en obeskrivlig art
gör att färden ej blir dyster
ger av sinnets vindar fart.

Bergens skrud har ett skimmer
som ljuvt svävande berör
från dess fäste källor rinner
mild förbidan de utgör.

Stjärnor tindrande om natten
skänker livet välbehag
vinden skiftar, får ej fatt den
flyktar över fästets hav.




Bunden vers av Roland Holm
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-05-06 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm