Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten har en melodi som rytm.


I gott förvar


En gång i drömmens land
mitt hjärta stod i brand
jag kände mig som svävande
ovan förbidans strand,
och svaret var – i gott förvar.

När vårens andedräkt
med ljus återuppväckt
det fagra som kan skådas här
som fästets klädedräkt,
förväntans hopp – når bergets topp.

Skönt är att få förstå
när vardagen känns grå
att även om det tar emot
finns det som gott utså,
lekande lätt – känns allting rätt.




Bunden vers av Roland Holm
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-06 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm