Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ger man kärlek får man kärlek tillbaka


EXISTENSKÄNSLAN

Min son ska få ett barn till världen.

Glad för att en av mina frukter

börjar ge ut den första av sina frön
som snart blommas till en ny frukt 

En godartad frukt skall bli

precis som mina

Mina frukter vattnades med kärlek

Ger man kärlek får man kärlek tillbaka

Barnen är de första kärlekens frukter

som man njuter av under livresan

De är första som man får existenskänslan av 




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2022-05-08 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP