Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Flyg lilla flyg

Hon lade sitt väsen
I hans händer

Öppnade sitt inre

Blicken var skygg
Men hon blundade inte

Lät sig smekas

Mjukt och försiktigt

Lät sig sakta
Vänjas vid

Krävande
Njutningsfulla

Ord

Osynliga
Men hungriga kyssar

Inte av kärlek

Blott av lusta

Hon putsade sina sköra vingar

Och som en fjäril

Lyfte hon

Mot den stundande

Sommaren








Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 67 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-09 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish