Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En bild för bildens skull


Om att skriva om att skriva

En dag satt jag med mitt skrivblock
och en trubbig blyertspenna
för att plita ner mina tankar,
men det var tomt i skallen
och blyertsspetsen bröts.

Jag vässade pennan
men det var tomt i skallen ändå.
Det gjorde inte så mycket,
för i brist på bättre idéer
skrev jag något slags dikt
om att skriva.

Men någonstans knackar verkligheten
utanför orden på dörren...

Men vill jag öppna?

 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-10 09:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Menar du att skrivandet inte ingår i verkligheten?
2022-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP