Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst

Jag är vågen
som glider undan
lika glimrande tyst
som jag vällde in
över stranden




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 102 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-10 20:16



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Tycker mycket om denna. Mjukt och vackert. Dubbeltbottnat. Klart men ändå diffust.
2022-05-16

  Kungskobran VIP
Den som vågar mest
blir ofta bäst
2022-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta