Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Backsipporna på ängen och runt din grav

Du lärde mig om backsipporna på ängen. Pratade om den vackra lila färgen och den fluffiga stjälken. Du förklarade att de var fridlysta och att man inte fick plocka dem.

Nu växer de bakom din grav. Det känns lite konstigt men ändå bra. Kanske betyder det att livet inte alls är rättvist, att man inte alltid kan få allt man vill ha.




Fri vers av HHannaS VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-05-10 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HHannaS
HHannaS VIP