Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smak; allt från sexualitet till konst, till integritet


Hermetisk stoicism



inte är vi många i alla fall,
få är vi och fler blir vi inte


Som vet eftersmak, kan
skilja falsk bismak från
aptit, mersmak från söt

salt från besk utan att se







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-10 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP