Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


on modet att följa en medfödd lockelse


Naken nybyggare söker



med ett gediget socialt fiasko som enda
merit vände han till sist allt ryggen och
gick sin egen väg, själv, ensam rent av

-ut ur lägenheten, från rollen av bekant,
anställd, expojkvän och son, som minne


Allt hade redan gått åt skogen ändå så
varför i helvete inte, åt skogen med allt







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-11 22:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jamen vad fan. Hur bra var inte detta. Go with the flow.
2022-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP