Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aurestrålning


af värmen från din aura
intumlas jag så, af amour

ditt leende
din charm

dansande lycka
glänsande ögon

smältandes jag























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 123 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-05-13 21:01



Bookmark and Share


  DominiQueen VIP
Så fin käreksförklaring.
2022-06-05

  Sparvögat VIP
Ömsint och vackert...
2022-05-13
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando