Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mor och dotter brakar samman



- Du lyssnar inte på mig och du kan aldrig
be om ursäkt när du sårat mig.

-Och du då !? Du sårar, kan inte be om ursäkt
och aldrig lyssnar du.

Jag står mitt emellan och njuter.
Äntligen !




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-14 11:05



Bookmark and Share


  Kaktusblomma
Härligt med en ”pappa” eller emellan-man, som står & njuter
Om han Hållt med modern, vad hade hänt då?
2022-05-15

  Gunnar Hilén VIP
Ja visst. Men det är ändå en början. Av tystnad blir man ju sjuk.
2022-05-14

    Lena Staaf VIP
Man kan hoppas att sammanbrakningen leder till dialog. Att bara vräka ur sig har inget egenvärde.
2022-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP