Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett spel för gallerierna.


Erdogan vill in i EU, Kolsäcken vill in i NATO


Odågan vill in i EU för att ekonomin inte är så frisk just nu. Därför kör han ett utspel där han motsätter sig Sveriges och Finlands inträde i NATO.

Troligen är han nöjd om han får en ny bil eller en väska med pengar. Vet inte om heroin fungerar på honom, han är inte Zelinsky.

EU, och än mer NATO, är en picknick där alla skulle komma med något, och de kom med kniv och gaffel och servetter och räknade med att USA skulle stå för maten.

Det kommer att bli upprustning enligt NATO-direktiv. Till de inser stridsvärdet på sin sodomi-pluton och att skydda sig innebär 300mm pansar här och var på sina ställen.

Går det att köpa in sig billigt i klubben? Ja. En väska med pengar till Odågan och allt är bra igen och kanske innan valet, så inte väljarna börjar fråga var Hattie och Annie hittade en väska med pengar i tider som dessa.

Märkligt i saken är att Finland har ett statsmonster med än fler fladddermöss kring taklampan än statsmonstret i Kolsäcken. Kunde man aldrig ha tänkt. De brukar vara betydligt mer sansade där borta i Helsinki.

God natt, dummokrater!




Övriga genrer (Satir) av Koloristen
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-14 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen