Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar

Jag är för känslosam
Bär för mycket kärlek inom
Blir lätt förälskad
Gråter ofta
Hjärtat är mjukt
Där får det plats många
Ibland ger det mycket glädje
Ibland en hel del sorg
Försöker hitta en medelväg
För att inte känna den smärta
Som ibland blir övermäktig
Och den glädje som oftast
Får mig att lyfta
Alldeles för högt
I moln så mjuka
Och stjärnor så tindrande
Härligt

Ja

Jo

Man är ju inte mer än
Människa


Med känslor
Och ibland med
Alldeles
För mycket kärlek




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 77 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-16 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish