Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Måste hållas rent… själen

 

Jag!

Måste hålla rent!

Måste hålla rent själen!

 

Jag!

Har blivit så iskallt i mitt hjärta

Har blivit så is död i min själ

 

Suddigt!

Dimmigt!

Slammigt!

Slarvigt!

 

Krångligt!

Krampigt!

Offensiv!

Fientligt!

 

Aggressiv!

Blodigt!

Köttätare!

Människoköttätare!

 

Miljöhatare!

Djurhatare!

Bokbrännare!

Drömslocknare!

 

Klär mig naken

Ser ej mer än onda människor omkring mig

 

Ensamt står jag i min kamp för ett värdigt liv

Ensamt kämpar jag för att få svar om varför?

 

Rent!

Kan aldrig en människa hålla sin själ, hjärta, tankar

 

Man drunknar i sin shiit och njuter av det

Och man kallar sig en människa!

 

Inte NAJI!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-05-17 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP