Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ombord på livets båt

 

 

 

Man blir ingen erfaren sjöfarare

om båten ligger stilla

på spegelblank vattenyta

 

man måste lära sig navigera

på upprört hav

med höga vågor och starka vindar




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2022-05-20 09:51



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Klokskap ock livsvisdom fint paketerat!
2022-05-25

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord och en fint utvecklad
bild om livet som något av en seglats.
2022-05-24

  Peter G VIP
En fin liknelse! Ofta krävs det mycket mod när man navigerar genom livet!
2022-05-24

  Eva Helene VIP
Så klokt att inte tänka sig livet bara som en bekväm seglats utan förbereda sig på att även oväder kan bryta lös.
2022-05-23

  Respons VIP
Kloka ord!
2022-05-23

  Blomma-Stjärna VIP
Snyggt formulerad livsvisdom!
2022-05-21

  Lehva VIP
Så är det. Det krävs mod för att kunna leva fullt ut.
2022-05-21

  WyS VIP
Bra formulerat!
Så är det!
2022-05-20

  Niliboy
Det är tur att det inte blåser starka vindar så ofta!
2022-05-20

  Sparvögat VIP
Ja, ibland måste man ge sig ut på stormande hav…
Sanningens ord!
2022-05-20

  Öknens Ros VIP
Övning ger färdighet att möta livets vågdalar.
2022-05-20

  Kungskobran VIP
Stilla vatten utan vind är det mest påfrestande för en seglare.
2022-05-20

  rostspik VIP
Mycket väl funnet!
2022-05-20

  Maria Sundelin VIP
Ja utan motgångar ser vi inte det bra
Kramar
2022-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP