Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag orkar inte (Min kamp 2.22)

Jag orkar inte, jag orkar inte

jag orkar inte gå uppför trappan 

och hämta en extra kofta

jag orkar inte gå uppför trappan 

och hämta min stegräknare 

jag orkar inte gå uppför trappan 

och hämta nycklarna 

jag orkar inte gå uppför trappan 

och hämta mobilen

 

jag måste, jag måste

jag måste gå ut

jag kan inte gå ut

utan kofta, stegräknare, nycklar, mobil

men jag orkar inte

jag orkar inte gå uppför trappan 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-21 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP