Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om ögonblick som får tiden att stå still


Vilda ögonblick



han var inte bara grov i händerna men
hård i orden, kort, dömande och kall
men hon lyssnade inte för hon var döv

men hon såg,
blickar, nyanser i dem, gester, värme

och när hon först rörde vid honom
fick hon en hård örfil men stod still


Hon mötte hans vilda blick med sin








Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-22 01:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En vän till mig har funderat på saken ända sedan han läste en bok (Sigge Flod och co, ungdomsavdelningen i antikvariateet, invid seriemagasinen) där det gick upp ett ljus för Sigge, då han sett en döv man lyssna på radio. Det vill säga, 'lyssnar' en döv genom att läsa på läpparna, iaktta rörelser med händer, mimik i ansikte och så vidare men går sällan på matcher i fotboll?
2022-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP