Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ler utan leende

 

Jag!

Ler

Och ler och ler utan leende

 

Och

Har ingen aning

Varför?

 

Håll sig omkring mig!

Håll om mig!

Hål mig fast!

 

Du leendet!

Innan

Jag vaknar till mörkret




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-05-23 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP