Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Invasiva arter

 

 

likt parasiter tar de över allt

ovälkomna gäster

i oförstånd planterade

med katastrofalt resultat

 

vår natur attackerad

hotad av aggressiv art

likt människor hotade

 

av aggressiv art

av sin egen art




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-05-30 08:10



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Lupiner! Förenen eder! Vi ska ta över jorden!
2022-06-02

  Susen VIP
Tänkvärda ord. Bra fångat
2022-05-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Väl diktat om det som pågår både i natur och människors liv.
2022-05-30

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat.
2022-05-30

  Kungskobran VIP
Putin är en invasiv art
med sina lögner och skitprat
han borde utrotas snart
2022-05-30

  Koloristen
Tänkvärt...
2022-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP