Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Positivt tänkande

 

 

 Ibland tar det lång tid

att uppnå drömmarnas mål

men

om det så bara blir

en enda dag

så är det inte för sent




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2022-05-27 10:35



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Tack för en vacker text som andas hopp! Kram /Grubbelmia
2022-05-29

  Lehva VIP
Förmågan att vara uthållig innebär också tillfällen att känna stor lycka. En klok liten text.
2022-05-28

  Olof Lagerhorn VIP
Ja om man uppnår något man strävat
efter en viss dag, kan den betyda mycket.
2022-05-28

  Kungskobran VIP
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge
2022-05-28

  Niliboy
En särskild dag kan betyda mycket, så är det å drömmar kan förverkligas!
2022-05-28

  Öknens Ros VIP
En dag kan göra mycket.
2022-05-28

  Respons VIP
Kloka ord!
2022-05-28

  Blomma-Stjärna VIP
Du har rätt; en kärleksfull stund är guld värd!
2022-05-27

    Lena Staaf VIP
Ja varje god dag är värd att glädjas åt. Däremot tror jag inte så mycket på positivt tänkande i största allmänhet. Jag tror man måste få se sorg, besvikelse och smärta i vitögat och tillåta sig att vara arg och ledsen. Men inte stanna i den känslanför länge.
2022-05-27

  Peter G VIP
En så vacker dikt i ord och tanke!

Tack!
2022-05-27

  Susen VIP
Inspirerande och kloka ord. Fint fångat
2022-05-27

  Maria Sundelin VIP
Kloka tankar
Kramar
2022-05-27

  Elinor Sörensson VIP
Att uppnå sina drömmars mål,
om så bara för en kort stund,
är guld värt.
2022-05-27

  lila fjäderblomman VIP
Nej det är aldrig för sent, vi måste fortsätta drömma... ibland är det allt som behövs ; en enda dag.
2022-05-27

  Kungskobran VIP
Inget är för sent
2022-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP