Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva livet




Hjälp mig sa hon.
Jag får inte bort låten ur mitt huvud.
I 65 år har jag haft den rullandes i skallen.
Hur gammal är damen ?
85.
Har ni sökt hjälp tidigare ?
Ja men bara blivit hemskickad med medicin.
Skulle ni vilja berätta om ert liv för mig...från första början.
Är det sant.....får jag göra det ?
Ni ska göra det.


Fem timmar senare.


Och nu det viktigaste....vad är det för en låt ?
Leva livet med Barbro Svenssons orkester....Lill-Babs.
Okey jag förstår. Sjung den för mig !
Är det sant...får jag göra det ?
Ni SKA göra det.
Äntligen !


Sjunger.
"Nu ska jag leva livet.
De ska få se vem de roat sig med".


Den är borta doktorn.....det är tyst nu.
Ja jag vet. Vad ska ni göra nu ?
Gissa !
Bra....gör det ! Ni har all tid i världen.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-27 14:20



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Härlig terapi! Mycket tänkvärt.
2022-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP