Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besviken (Min kamp 2.22)

Jag är besviken.

Jag vet inte varför, men

jag trodde att vi

(vi människor)

hade kommit längre;

att vi levde i en civilisation 

där de allra flesta

tog avstånd från

våld och vapen.

Alla civilisationer går under

förr eller senare.

Jag trodde det skulle ske senare, 

det var dumt. Jag är besviken. 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-27 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP