Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Susannah Moore och Vilde Bill går skilda vägar, varför hon får anledning att sjunga denna lilla countrylåt.


Aldrig skall jag glömma dig


Aldrig skall jag glömma dig
Att du vill ta farväl
kan jag ändå leva med
och du har dina skäl
Kanske skall du lämna stan
och inte komma mer
Lycka till på färden, raring
äventyr finns fler

Mm – mm – mmmm – mmmmmmmm

Aldrig skall jag sörja dig
jag sakna lagom vill
ej för stort och ej för smått
Jag gör mig inte till
för det hjälper ingenting
mot någons livsbeslut
Hellre får du se mig vinka
när du rider ut

Mm – mm – mmmm – mmmmmmmm

Prärien är fylld av damm
som blåser över oss
Kanske, på vår ålders höst
vi alltjämt kastar loss
tar oss genom, var och en
ett hav av kaos och kval
och vill inte skåda mer, men
lämnas inget val

Mm – mm – mmmm – mmmmmmmm

Ja, visst skall jag sakna dig
men bitter aldrig bli
Du har ditt och jag har mitt
vi alla har mani
En vill leva, en vill dö
en annan ta sin sång
på en synbart ändlös resa
med sin skugga lång

Mm – mm – mmmm – mmmmmmmm

Om jag en gång återser
din sköna lejonman
aldrig att jag kammar den
Vid karlar är jag van
Om jag är ett nyckfullt kvinns
vad är då inte den
utan ro som sällan kommer
lallande igen

Mm – mm – mmmm – mmmmmmmm.



26/5 2022




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Lena Söderkvist VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-28 15:01



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Underbar och livsvisdomsglad!
2022-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP