Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus

Det tänds ett ljus
när jag hör ditt namn
När du skriver
på mitt hjärtas tavla
Mitt liv vill dansa
av lycka
och glömma all sorg




Fri vers av Seasons VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-28 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP