Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarregn

Vaknar upp till
syrenklasar som droppar

Under kastanjen kan jag gömma mig
när änglarna gråter utanför

Spegelbilder kommer och går
färglägger trottoarens duk

Grusets doft
och sniglarnas dans

Tryggast är jag nu

Tack, sommarregn







Fri vers (Fri form) av Felicia försvann
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-02 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Felicia försvann