Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tick men inte tack

Tre
två
ett

Det var lite väl lätt
att falla tillbaka till ditt förflutna

Två
fyra
åtta

Dubbel insats för en halv vinst

Tio
tjugo
nästa Trettio

Vill inte räkna högt

Stannar du min tid
så stannar jag din




Fri vers av Felicia försvann
Läst 25 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-17 21:30



Bookmark and Share


  Lilla vän
Kan någon säga hur?
2024-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Felicia försvann